Formula Student Hungary

Leírás

Az XMeditor szakkommunikációs cég  2009 óta rendezi meg a Formula Student Hungary konstrukciós versenyt, mely az eddigi gönyűi helyszínről 2017-ben beköltözött Győrbe, méghozzá az egyetemi kampuszra! Nincs a világon még egy olyan FS-verseny, mely városi körülmények között zajlik.

A Formula-1-ben az egyik legnépszerűbb futam a Monte Carlo-i, a győri versenyt tehát a Formula Student Monte Carlo-jának is hívhatjuk. 2010-ben 6 országból 11 csapat nevezett, majd az évek során egyre többen jelentkeztek és érkeztek a megmérettetésre. 2012-ben már elektromos autók is rajthoz álltak, így vált az FSH komplex versennyé. 2017-ben is számos országból jelentkeztek a küzdelemre, így akkor már 44 team próbál a legjobb lenni Győrben. Közülük 14-en elektromos járművel tesztelték a vadonatúj pályát.

A Formula Student Hungary jelentősége abban rejlik, hogy a kelet-közép-európai autóipart képviseli, és kiemelten kezeli az ebből a régióból származó csapatok szerepeltetését. A rendezvény atmoszférájával is kitűnik a versenysorozat állomásai közül, az itt kialakított barátságos és közvetlen környezetnek köszönhetően az FSH az elmúlt években a legkedveltebb európai versennyé vált.

Az esemény honlapja: https://fshungary.com/

Dátum:

Ügyfél:

Kategória:

Meggyőztük?

Kérjen tőlünk közvetlen ajánlatot!