A Magyar Asztalos és Faipar a hazai fa- és asztalosipar havonta megjelenő szakmai folyóirata volt, amely 1990 óta szállította a legfrissebb híreket, szakmai és gazdasági információkat, a hazai és külföldi rendezvényekről szóló beszámolókat.

A korábbi print, majd a későbbi online kiadvány 2023-tól új formában él tovább: a portálon ad tájékoztatást a szakembereknek – a már említett témákon felül – a mindennapi munkához szükséges alapanyagok, szerszámok és gépek terén piacra kerülő újdonságokról, melyek segítenek döntést hozni az anyagbeszerzések és a beruházások terén.

Az Asztalos divízió aktív elemei:

 • faipar.hu hírportál
 • woodholz.hu apróhirdetési portál

Az autófenntartó ipar szakmai lapja, az 1991-ben alapított AutoSzaki jogutódja, az Autotechnika és online felülete a jövőben is elkötelezett az iparág számára legfontosabb információk, hírek és know-how hiteles közvetítésében.

A járműfenntartó-ipari konkrétumok, a már másnap pénzzé tehető javítási információk teszik kedveltté a lapot a szakszervizek és szakemberek körében. A szervizek, szakműhelyek felszereléséhez, a műszer-, berendezés-, és szerszámállományuk bővítéséhez és fejlesztéséhez – a beszállítók üzleti ajánlatain túl – az Autótechnika tanácsokkal, szakszerű termékismertetőkkel is hozzájárul. Az Autótechnikában a szakmai információk kiegészülnek rendeletek magyarázataival, a felügyeleti főhatóságok híreivel és előírásaival, továbbá egyesületek és szövetségek híreivel is.

Az Autós divízió aktív elemei:

 • Autótechnika szakfolyóirat
 • autotechnika.hu hírportál
 • WorldSkills és EuroSkills szakmai támogatás

A Széchenyi Alumni Magazin a győri Széchenyi István Egyetem közösségépítő “öregdiák lapja“, amely 2022-ben ünnepelte tizenöt éves jubileumát.

A negyedévente megjelenő magazin célja, hogy összehozza és megerősítse a volt és jelenlegi hallgatók több tízezer fős közösségét. A prémiummagazin a felsőoktatási intézmény aktualitásait szem előtt tartva mutat be olyan oktatókat, hallgatókat, valamint széchenyis diplomával rendelkező, sikeres életúttal bíró szakembereket, akik munkájukkal/életükkel/hobbijukkal példaképül szolgálhatnak.

Az elegáns kivitelű, exkluzív szakmai tartalommal rendelkező közösségépítő kiadvány egyre szélesebb körben jelenik meg a politikai és gazdasági döntéshozók, a vállalatvezetők és vállalkozók kezében is.

A Látni és látszani az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság és az XMEDITOR közös közlekedésbiztonsági kampánya, amely 2012 óta törekszik arra, hogy a balesetmentes közlekedés érdekében felhívja a figyelmet a látás és láthatóság kiemelt fontosságára.

A balesetmegelőzés jegyében elsősorban szervizek és optikák csatlakoznak, amelyek térítésmentes ellenőrzést végeznek az autósok és más, a közlekedésben résztvevő szereplők számára – a téli felkészülés jegyében. Cégünk végzi az országos kampány tervezését és kommunikációját is, mely integrált kampányként online és offline felületeken egyaránt látható.

Az ország legnagyobb szabadtéri tárlatát hoztuk létre 2021-ben Győrben. A város ekkor ünnepelte szabad királyi várossá válásának 750. évfordulóját.

A pandémiás időszakban is reményekkel telve vállalkoztunk arra, hogy nem az embereket hívjuk a művészet szentélyeibe, hanem a művészetet visszük el az emberek közé.

750 alkotás – 500 négyzetméteren – 7 hónapon át – 3 helyszínen.

Országos szinten is jegyzett eseménnyé nőtte ki magát a győri Médiabál, amelyet 2020-ban már 17. alkalommal rendeztünk meg.

Ezen az estén a művészet, a média és a közélet képviselői találkozhatnak egymással, hogy kötetlenül érezzék jól magukat. A több száz vendég nívós produkciók láttán és hallatán szórakozik és épít akár szakmai kapcsolatokat is kötetlen formában – évről évre mindig új tematika alapján.

Termékeink, rendezvényeink, melyeket ugyan el kellett engednünk, de kiemelt szerepet játszottak abban, hogy oda jussunk, ahol ma vagyunk.

 • Ligno Novum kiállítás
 • Woodo magazin
 • Formula Student Hungary
 • Formula Student Syposium
 • Formula Student Technology
 • Jövő Járműve magazin
 • Magyar Asztalos
 • Magyar Asztalos Tanulmányi Verseny
 • Autószerelők Országos Tanulmányi Versenye
 • Áram/E.ON munkatársi lap
 • Kisalföld Volán munkatársi lap