Stratégia.

Mit? Hol? Hogyan?
A három kérdés néhány másodpercen belüli megválaszolásával tudnod kell definiálni vállalkozásod, vállalatod.
Egy jól megalapozott márka-, kommunikációs és marketingstratégia már fél siker, ám hogy ezek miként illeszkednek egymáshoz és mennyire lehet kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket, az már csak rajtad és rajtunk áll.

Kreatív.

Minden, ami színes vagy még színesebb, ami apró vagy óriási, ami csak látható vagy hallható netán tapintható is, az itt készül.
Legyen az arculati vagy egyéb design, offline és online márkaaktivitás, integrált kampány, de a repi cuccokat sem kell túlgondolnod, csak bízd ránk!

Kommunikáció.

Belső- és külső vállalati kommunikációs és PR-szolgáltatások, hogy ne csak bővüljön, hanem javuljon is a csapat. Ha pedig a sajtófigyelésnél többre vágysz, akkor színesítjük médiamegjelenéssel, illetve akár újság- és kiadványszerkesztéssel is.

Film & Animáció.

Több ügyfélre és nagyobb elköteleződésre vágysz? Márkaaktivitásod már nem a kommunikáció típusától, hanem csupán a platform sajátosságaitól függ. Ebből is kihozzuk a maximumot, mert hisszük, hogy egy reklámblokk lehet izgalmas és szórakoztató is.

Rendezvény.

Hiába erősödnek az online kapcsolatok az üzleti életben és a digitális megoldások a márkakommunikációban, a személyes interakciókat nem pótolhatja semmi. Ezért valljuk, hogy akár a munkatársaknak, ügyfeleknek vagy egy szélesebb körnek szóló eseményről van szó, emlékezeteset kell alkotni, amiről aztán még sokáig lehet beszélni.