Borsodi Műhely toborzó óriásplakát

xm-borsodi-oriasplakat-tervezes
Leírás

Győr egyik legismertebb fémipari vállalkozása a Borsodi Műhely Kft. felkért bennünket, hogy tervezzünk óriásplakátot számukra. A plakáttal forgácsolók toborzása volt a cél, így valami igazán ütős, figyelemfelkeltő kreatívot szerettek volna, amin biztosan mindenkinek megragad a szeme.

Egyetlen grafikába kellett kifejezni mindazt amit szerettek volna üzenni leendő munkavállalóiknak: ők a legjobbak, náluk a legjobb dolgozni, senki más nem biztosítja a forgácsolóknak azt a juttatást amit ők kínálnak, és nem utolsó sorban megbecsülik dolgozóikat.

Tekintettel arra, hogy a vállalkozás szlogenje az „Egy precíz, fémes jövő”, így ezt a fémes hatást szerettük volna megjeleníteni a kreatívon is. A jövőbeli munkatársat, mint „szuperhőst” képzeltük el, és ez a megjelenő üzenettel is teljesen összhangban van, miszerint „A legszuperebb forgácsolót keressük!”. A vizuál dinamizmusára ráerősítenek a férfi körül meghajló fémdarabok, melyek közül előtörve – szaktudása erejét mutatva – rajzolódik ki az ideális jelölt.

Mindenképp érzékeltetni szerettük volna, hogy a legjobb munkáltatónak a legjobb munkaerőre van szükségük, és ez a kreatív is ezt hivatott szemléltetni.

Dátum:

Ügyfél:

Kategória:

Meggyőztük?

Kérjen tőlünk közvetlen ajánlatot!