Online szolgáltatások

Bannerek tervezése és készítése | Keresőoptimalizálás | Adwords kampányok | Social Media kampányok | Online marketing | Webshop fejlesztés | Honlapkészítés | Tartalomfeltöltés | Domain- és hosztingszolgáltatás

 

Bannerek tervezésében és készítésében jártas győri grafikus csapatunk a saját és megrendelőink igényeinek megfelelően a legújabb szabványok (html5) szerint dolgoznak. A nálunk készített teljes grafikai munkák előnye többek között az is, hogy cége online tevékenységét is támogatni tudjuk. Nem csak arculati elemekkel, de vállalkozása honlapjának keresőoptimalizálásával is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy minél hamarabb a google találati listák élére kerüljön szolgáltatásával és könnyen meg tudja szólítani ügyfeleit. Keresőoptimalizálás terén segítséget nyújtunk a honlap majdani kezelőinek is, hogy a később felkerült tartalmak is a célnak megfelelőek legyenek.

Adwords és social média kampányokat nemcsak megrendelőinknek, hanem saját magunknak is folyamatosan menedzselünk a faipar.hu-Magyar Asztalos (Magyarország legolvasottabb fa- és asztalosipari szakfolyóirata és online felülete), az autotechnika.hu (Magyarország legnépszerűbb autószerelés-technikai szakfolyóirata és honlapja) és a Látni és látszani (ORFK OBB-vel közösen szervezett országos baleset-megelőzési kampány) kampányai keretein belül is. Ezekből kifolyólag számtalan probléma megoldásában szerzünk jártasságot és naponta bővítjük tudásunkat. Mivel saját termékeinket is menedzseljük, hatványozottan értjük és érezzük a súlyát, milyen, ha egy médiakampányt fel kell építeni, mennyire számít a megfelelő célközönség megtalálása a kiadásoptimalizálás szempontjából is.

Az online marketingre alkalmas felületek száma folyamatosan növekszik. Sikerre juttatni egy elképzelést az online térben egyre költségesebb, ha nem ismerjük a célunk eléréséhez a leghatékonyabb eszközöket. Ezért bízza az X-Meditor Kft. szakembereire a piackutatástól a kampánytervezésen át a kivitelezésig többek között az online marketinget is.

Átlagosan 90 másodpercünk van arra, hogy a honlapunkra látogatót meggyőzzük arról, akar-e velünk dolgozni, olvassa-e az oldalunkat, akar-e tőlünk vásárolni a jövőben.

weboldalwebshop vagy landing page sikere persze túlmutat az igényes grafikai megoldásokon. Fontos, hogy az ügyfelei könnyen tudják használni, megtalálják, amit keresnek, és oda kattintsanak, ahova ön szeretné. Felhasználóbarát felületek tervezésében az UX és UI design többet kell, hogy jelentsen egy mára már alap reszponzív oldalnál. Az így optimalizált weboldal mobilon egy applikáció élményét nyújtja, az oldal látogatói egyértelműen megtalálnak mindent pár kattintás alatt, és az oldal gombjai bármilyen készüléken kényelmesen használhatóak.

Ezek mind elengedhetetlen elemei egy sikeres honlapnak, webshopnak, melyben szintén az X-Meditor Kft. sokat tapasztalt szakemberei lehetnek a segítségére. Többek között a Győri Audi ETO KC honlapja is nálunk készült, melyhez a domain- és hostingszolgáltatáson túl a tartalomfeltöltésben is számíthatott ránk a megrendelő. Korábbi és jelenlegi partnereink.

Referenciáink

Lépj kapcsolatba velünk!