Kreatív szolgáltatások

Grafikai tervezés | Kiadványszerkesztés | Arculattervezés | Levilágítás | Kreatív tervezés | Interaktív kiadványok | Webdesign | Könyvkiadás

 

Legyen szó online vagy offline megjelenésről, stúdiónk grafikusai a legkreatívabb megoldásokkal valósítják meg cége elképzeléseit. Referenciáink színes palettája árulkodik arról, hogy a legkülönfélébb ügyféligényeket kiszolgálva, változatos ötletekkel járulunk hozzá partnereink magas színvonalú megjelenéseihez. Legyen szó névjegykártyáról, meghívóról, szakmai brosúráról, gépjárműmatricáról, standdekorról vagy bármilyen egyéb felületről, melyen szeretne cége megjelenni, a legspeciálisabb igényeket is figyelembe véve elkészítjük hozzá azt a grafikai tervet, ami garantáltan eléri a megcélozni kívánt közönséget. Számos kampány kreatívja bizonyítja, hogy a sablonos megoldások nem ránk jellemzőek. Ügyfeleink minden esetben több látványtervből választhatják ki azt az egyet, amelyet a kampány központi gondolatához leginkább megfelelőnek tartanak.

Projektjeink mögött minden esetben egy szakmailag rendkívül színes összetételű, felkészült csapat áll: szövegíró, dizájner, kommunikációs szakértő egyszerre gondolkozik azon a kreatív ötleten, ami a végén egy koncepcióvá áll össze, amihez kellő profizmussal tervezett kreatív a legkülönbözőbb felületekre mutálva eléri a partnerünk által előzetesen megfogalmazott célt.

Nem tudja elképzelni, mi minden állhat e tevékenység mögött? Tekintse meg referenciáinkat, hogy tisztább képet kapjon, mennyi lehetőség áll rendelkezésére, hogy megszólítsa ügyfeleit. Nincs elképzelése, melyik lehetne az ön számára a legjobb eszköz/felület? Nagy tapasztalattal és szakértelemmel bíró munkatársaink készséggel segítenek önnek eligazodni a tömérdek reklámfelület között, hogy megtalálják az ön cégének leginkább megfelelő megoldást. Az első benyomás fontosságát sosem szabad alábecsülni, ez a cégek életében is igaz. Ehhez pedig egy átgondolt, tudatosan megtervezett arculat elengedhetetlen.

Cégünk segít a kisarculat-tervezéstől a komplex imázs kialakításáig, legyen szó logóról, névjegykártyáról vagy akár weboldalról, szakmailag felkészült csapatunk megtervezi a cége tevékenységéhez leginkább megfelelő arculatot, mellyel egyedi és sikeres megjelenése a megcélzott piacon garantált. Offline megjelenések mellett webdesign területen jártas munkatársaink elkészítik honlapjának egyedi arculatát, az egyszerűbb, letisztultabb kivitelezéstől a legmerészebb elképzelésekig megtervezzük cége online megjelenését.

Referenciáink

Lépj kapcsolatba velünk!