Rólunk

Miért XMEDITOR?

 • Innovatív megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.
 • A hatékony és precíz kivitelezés nálunk alapvető elvárás.
 • Rugalmasan állunk a feladatokhoz, alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez.
 • Csapatunk fiatalos, eredményorientált, hatékony.
 • Stratégiai és rendszerszemléletünknek köszönhetően könnyen átlátjuk a folyamatokat.
 • Szegmensspecifikus tudással és tapasztalattal rendelkezünk (autóipar, asztalosipar).
 • Saját médiumainkat komplexen tudjuk integrálni ügyfeleink elvárásainak megfelelően.

Ügyvezető

Vállalati kapcsolattartók

Tapasztalt kapcsolattartóink mindig tudják a megoldást!

Operatív vezetés

Operatív vezetés + 36 30 408 5805

Operatív vezetés

+ 36 30 408 5805

Operatív vezetés
X
Grafika, marketing és kommunikáció

Grafika, marketing és kommunikáció 36 30 588 0087

Grafika, marketing és kommunikáció

36 30 588 0087

Grafika, marketing és kommunikáció
X
Autótechnika, Magyar Asztalos és Faipar üzletág

Autótechnika, Magyar Asztalos és Faipar üzletág +36 30 453 7796

Autótechnika, Magyar Asztalos és Faipar üzletág

+36 30 453 7796

Autótechnika, Magyar Asztalos és Faipar üzletág
X

Rólunk mondták...

...avagy az elégedett ügyfélnél nincs jobb referencia

 • " Szeretném megköszönni a Bringaexpo kapcsán végzett munkátokat, amit kérlek tolmácsolj a többieknek is. A rendezvény nagyon sikeres volt, mintegy 60%-kal több belépőjegyet értékesítettünk a tavalyihoz képest."

  Kamarásné Viszkocsil Veronika, Hungexpo Zrt. / marketing- és üzletfejlesztési manager
 • "Az XMEDITOR csapatával évek óta dolgozunk együtt kiállításaink előkészítésében. A határidők és arculati előírásaink figyelembevétele mellett, a gyors és rugalmas hozzáállásuknak köszönhetően a kiadványszerkesztéstől a grafikai tervezésekig minden feladatot profin végeznek. Ezek mellett szolgáltatásaikhoz versenyképes árak párosulnak. A velük való üzleti kapcsolat eredménye a hatékony és sikeres munkavégzés."

  Doktor Enikő, Hungexpo Zrt. / marketingmenedzser
 • "Pont azt kaptam, amit kértem, sőt talán kicsit többet is. Precízen adminisztrálható weboldal, könnyen átlátható struktúrával, és a weboldalkészítést követő optimalizálásnak köszönhetően a fontos kulcsszavakra az első oldalon vagyunk a keresőben."

  Prohászka Zsolt, Stonewood Kft. / ügyvezető
 • "Szerettem Veletek dolgozni, a fiatal, lendületes csapattal. Tetszett, hogy együtt gondolkodtatok velünk a feladat megoldásában, rugalmasan reagáltatok a kért változtatásokra. Remélem, hogy a következő közös munkánkban is örömünket leljük."

  Szabó Erzsébet, Audi Akademie Hungaria Kft. / Szervezés és tanácsadás munkatársfejlesztés
 • "Megszereztük a 10. bajnoki címünket! Köszönöm a segítségeteket! Ez az arany a tiétek is!"

  Szabó Tamás, Győri Audi ETO KC / pr-menedzser
 • "Én valóban rég találkoztam ennyi jóval és profizmussal, amit Önöktől kaptam és tapasztaltam."

  Kőrösi Tamás, Kaáli Intézet / szülész-nőgyógyász
 • "Kedves Feri! Köszönöm a cikktervezetet! Nagyon jól megírtad, sem elvenni, sem kiegészíteni nem kell, így kerek."

  Gyulai István, Széchenyi István Egyetem / egyetemi docens
 • "Szeretném nagyon megköszönni nektek a HVG-behúzáson végzett munkátokat, mert ilyen szép és minőségi anyagot még nem jelentettünk meg. Köszi a mindig gyors és precíz munkát, már a nyomdában van az anyag."

  Herbszt Nikoletta, Audi Hungaria Motor Kft. / Nemzetközi kiküldetések és személyügyi marketing
 • "A rendezvény nagyon jól sikerült, minden a tervek szerint zajlott, amit természetesen Nektek is köszönhetünk. Minden kérésünkre és változtatásra irányuló igényünkre azonnal reagáltatok, külön hálásak vagyunk az utolsó pillanatban nyújtott segítségetekért, ez a rugalmasság még gördülékenyebbé tette a lebonyolítást…."

  Varga Erika, Audi Hungaria Motor Kft. / Szériatervező-, Létszám-, Pénzügy- és Folyamatmérőszámok
 • "Az X-Meditor Stúdió csapata titkos fegyverünk a hétköznapok „vis maior” helyzeteivel szemben… Valóban minden megoldható :)"

  marketing részleg, Hungexpo Zrt.

Mérföldköveink

Büszkék vagyunk a múltunkra, hisz arra építkezik a jövőnk.

Az X-Meditor Kft. alapítása – A létrehozáskor a cég elsődleges célja az információkereskedelem volt, méghozzá speciálisan az asztalos- és faipar, valamint az autófenntartó ipar számára. Ekkortól készítjük az 1989-ben indult és ma is létező Magyar Asztalos folyóiratot, valamint az Autótechnika elődjének számító AutoSzaki magazint.
A print kiadványok mellett 1995-ben már az X-Meditor Kft. szervezte meg az AutoDiga Szakkiállítást, amelyet a tulajdonosok először 1991-ben hívtak életre.
A faipari szakma hivatalos fóruma, az Országos Asztalos- és Faipari Szövetség (OAFSZ) már 1990-ben létezett, az 1995-ös alapítástól pedig folyamatosan együttműködött az X-Meditor Kft-vel.

Munkatársaink közreműködésével megjelent az Audi Hungaria Motor Kft. munkatársi lapja, az Audimobil. A nívós magazin újságírói feladatait a vállalat belső munkatársai mellett a mai napig az X-Meditor Kft. végzi.

A 2000-es évek elején az online világ térnyerésével az információkereskedelem is a honlapok felé fordult. Létrehoztuk a faipar.hu szakmai portált a faipar, az autotechnika.hu honlapot az autós szakmai képviselői számára.
2001-ben készítettük először a Rába gyár vállalati újságját.

2002-ben váltott hivatalosan nevet az AutoSzaki, ekkortól készítjük el havonta Autótechnika néven az autófenntartó ipar legnépszerűbb folyóiratát.
2002-ben szolgáltatásaink és leányvállalataink száma nőtt, amikor az Unihall Kft. elkezdett csarnoküzemeltetéssel, rendezvényszervezéssel foglalkozni. A vállalkozás 2014-ig felelt a szombathelyi és a győri sportcsarnok működtetéséért.

2003-ban indult útjára az az ötlet, miszerint Győrnek szüksége van egy nívós, a média szereplőit egy helyre vonzó rendezvényre. A Médiabál ma már egy olyan teltházas rendezvény, amely évről évre sikerrel szórakoztatja a média és a közélet képviselőit, és méltán népszerű országszerte.

Az X-Meditor Kft. nemzetközi törekvéseinek első lépéseként 2004-ben megalakult az X-Meditor Romania, amely a román piacon szolgálja információval még ma is az autófenntartó ipar képviselőit. A román leányvállalat a magyar anyacéghez hasonlóan Autótechnika néven jelenteti meg szakmai folyóiratát hónapról hónapra.

2006 óta jelenik meg az X-Meditor Kft. és a Széchenyi István Egyetem együttműködése révén a Széchenyi Alumni Magazin. A negyedévente megjelenő magazin a győri egyetem közösségépítő, „öregdiák lapja”, melynek célja, hogy összehozza és megerősítse a volt és jelenlegi széchenyis hallgatók több tízezer fős közösségét.
Ugyanebben az évben jelent meg először A Jövő Járműve magazin, amelyet azért hozták létre az alapítók, hogy a magyar járműgyártás és a hozzá kapcsolódó, egyre erőteljesebb kutató-fejlesztő tevékenység eredményeinek méltó, rangos fóruma, az egyetemeken, főiskolákon, kutatóintézetekben és műhelyekben születő szellemi értékek tárhelye legyen.
2006 abból a szempontból is jelentős volt, hogy ekkor nyertük el először az Audi Hungaria Motor Kft. Környezetvédelmi Nyilatkozatának elkészítési lehetőségét. Büszkék vagyunk rá, hogy az eltelt 11 évben immár a 11. évi nyilatkozatot készítjük egyhuzamban, ráadásul időközben a négykarikás vállalat image ügynökségévé váltunk.

2008-ban a Széchenyi Alumni Magazin mintájára készítettük el az ELTE-BTK alumni magazinját, a Trefort-kertet. A 2011-ig létező magazin a kar sikeres öregdiákjait mutatta be interjúkon, publikációkon keresztül.
2008-ban indult útjára egy másik hosszútávú együttműködés, ekkor kezdtünk a Hungexpo Zrt. számára grafikai szolgáltatásokat nyújtani. Büszkék vagyunk rá, hogy a sikeres szervező cég image ügynöksége még ma is az X-Meditor Kft. Az X-Meditor Kft. megvásárolja a Ligno Novum kiállítást, melynek 1991-ben ötletgazdája, alapítója volt. 2008-ban a szakmai rendezvényt az eredeti, soproni helyszínről a Hungexpo Vásárközpontba helyeztük át. Ma már a kiállítás a Construma szakkiállítással egy időben, közel 50 000 látogatóval zajlik 5 napon keresztül.

2010-ben került megrendezésre az első Formula Student Hungary nemzetközi konstrukciós verseny. A versenyző csapatok a világ minden pontjáról érkező, felsőoktatásban tanuló diákokból állnak, akiknek elsődleges céljuk, hogy a verseny során az elméleti ismereteket gyakorlatban is alkalmazni tudják. A Formula Student Hungary különlegessége abban rejlik, hogy kapcsolatot teremt a jövő szakemberei és a magyar autóipari vállalatok között, segítve ezzel mindkét felet a munkaerőpiacon.
2010 a faipari szakembereink számára is különleges év volt, mivel ekkor indítottuk be kereskedelmi portálunkat, a woodshop.hu-t, valamint az apróhirdetési portálunkat, a woodholz.eu-t. A két honlap sikere azóta is töretlen, havonta több tízezren keresik fel a speciális termékekért, akciókért.

2011-ben az utánpótlás nevelés érdekében a szakiskolások számára szerveztük meg a Magyar Asztalos Tanulmányi Versenyt, amely egy elméleti és egy gyakorlati fordulóval választja ki évről évre a legsikeresebb, legügyesebb asztalosipari tanulókat.

2012-ben indult útjára a Látni és látszani közlekedésbiztonsági kampány, amely az ORFK-OBB támogatásával segíti évről évre a balesetmegelőzést. Az általunk beszervezett szervizek és optikák díjmentes ellenőrzést biztosítanak a közlekedésben résztvevők számára, ezzel is segítve a téli felkészülést az autósok számára.
A Formula Student program részeként 2012-ben szerveztük meg először a Formula Student Symposiumot, amely két napos interaktív találkozási lehetőséget jelentett az FS világ szereplőinek az autóipar különleges szakembereivel. A rendezvényen az elmúlt években olyan neves előadók adtak elő, mint Hanula Barna, Pat Clarke, Claude Rouelle, Norbert Gatzka vagy éppen Ulrich Baretzky.
2012-ben szerveztük meg először az Autótechnika Országos Tanulmányi Versenyt, amely faipari mintára elméleti és gyakorlati fordulóval választja ki az ország legjobb autószerelő tanulóit. A szakmai megmérettetésen a támogató vállalatok első kézből láthatják a jövő sikeres szakembereit.
Ügyvezetőnk, Pintér-Péntek Imre 2008 óta a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási tagozatának elnökségi tagja. 2012-ben legnagyobb büszkeségünkre a tagozat elnökévé választotta.

2013-ban autóipari aktivitásaink köre bővült: a Hungexpo Zrt-vel közösen megrendezésre került az első Automotive Hungary szakkiállítás, amely az elmúlt években igazi autóipari találkozóhellyé vált, ahol az ágazati párbeszédek és a szakmai prezentációk mind mind hozzájárulnak az autóipar fejlődéséhez, sikereihez. Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy az Automotive Hungary és az Autótechnika-Autodiga egy időben, egy helyen vonzza a járműgyártással és a járműfenntartással kapcsolatos érdeklődőket, szakembereket.
2013 óta van lehetőségünk a Kisalföldi Presztízs-díj Gála szervezésére, lebonyolítására. Büszkék vagyunk rá, hogy a novemberi díjátadó nívós programjáért az X-Meditor Kft. felel.
A 2006 óta töretlen kapcsolat eredményeként 2013-ban nyertük el az Audi Hungaria Motor Kft. image pályázatát, melynek eredményeként számtalan grafikai és kreatív tervezést készíthettünk a négykarikás vállalat PR- és marketing aktivitásainak támogatására.
CSR tevékenységünk részeként ettől az évtől támogatjuk a SZEngine Motorfejlesztő Csapat kommunikációját. Az elmúlt években lehetőségünk volt a csapat online és offline megjelenéseinek menedzselésére, melynek eredményeként egy ismertebb, elismertebb szervezet bontakozott ki.

2014-ben alapítottuk a filmkészítéssel, fotózással foglalkozó leányvállalatunkat, az XM Pictures Kft-t. Azóta számos hazai és nemzetközi megrendelőnek készíthettünk image filmeket, rendezvény dokumentációkat, reklám- vagy épp riport filmeket.
2014-ben nyertük el az Audi Hungaria Motor Kft. napi hírösszefoglaló készítésére kiírt pályázatát, melynek eredményeként sajtófigyelési szolgáltatásunkat is prezentáljuk nap mint nap a győri gyár vezetői számára.

A 2015-ben húsz éves X-Meditor Kft. rengeteg sikert ért el az elmúlt években. Büszkék vagyunk arra, hogy az egyre növekvő számú konkurens vállalkozás mellett régi partnereink továbbra is hűen választják az XMEDITOR minőséget. A rengeteg külső megrendelés mellett cégünk alappilléreit azonban továbbra is saját termékeink, rendezvényeink alkotják, melyek – ügyfeleinkkel fennálló többéves együttműködésünk mellett – stabilan nyújtanak információt a kiválasztott célcsoportok számára.
Az előzőekben leírt mérföldkövek ugyanis 2015-ben már több éves hagyománnyal, múlttal rendelkeznek:
– 2015-ben 26. évfolyamába lépett a Magyar Asztalos- és Faipar szakfolyóirat
– 2015-ben jogelődjével együtt 25. évfolyamába lépett az Autótechnika szakfolyóirat
– 2015-ben már közel 20 éve vagyunk az Audi Hungaria Motor Kft. partnere
– 2015-ben már közel 15 évesek a szakmai portáljaink (faipar.hu, autotechnika.hu)
– 2015-ben már 12. alkalommal került megrendezésre a Médiabál
– 2015 végén 10. évfolyamába lépett a Széchenyi Alumni Magazin
– 2015-ben már 8 éve vagyunk a Hungexpo Zrt. együttműködő partnere
– 2015-ben már 6. alkalommal vett részt több száz diák a Formula Student Hungary megmérettetésen
– 2015-ben már 4. éve szervezzük meg az ORFK-OBB számára a Látni és látszani kampányt
– 2015-ben már 3. alkalommal találkozott az autóipar krémje az Automotive Hungary kiállításon
– 2015-ben már cross médiaként üzemelnek szakmai információs felületeink, így az asztalos- és faipar, valamint az autófenntartó ipar számára is komplex kommunikációs csomagot kínálunk.
Ígérjük, hogy a következő 20 évben is bővülő termék- és szolgáltatáspalettával állunk majd a piaci igények rendelkezésére.

2016 remekül indult:
A 13. Médiabál sikeresen kalauzolt minket a Cirkusz világába, a résztvevők legnagyobb örömére. A 2017-es bálra már megtörténtek az első foglalások. A 7. Formula Student Hungary 44 helyére 113 csapat jelentkezett, így pár másodperc alatt beteltek a helyek. Ügyvezetőnket, Pintér-Péntek Imrét a Széchenyi István Egyetem konzisztóriumi tagjának választották. Büszkeségünkre ugyanebben az évben ő lett a megyei Iparkamara elnöke is. Elnyertük a Borsodi Műhely vállalati újságjának készítési lehetőségét. Büszkék vagyunk a csapatra, amely ezt a rengeteg terméket és szolgáltatást nap mint nap előállítja, lehetővé teszi a múlt és jelen sikereit.

Intenzív évünk volt a 2017-es!

Nem rukkoltunk elő újdonságokkal, ezt az évet sikeres termékeink reorganizációjára szántuk. Februárban ismét összegyűltünk ezért a ragyogó téli napsütésben Bükön, és lélekben, mentalitásban feltöltődtünk a megújulásra.
A szokásos „menetrend“ szerint dolgozva, tovább fejlesztettük az országos Látni és látszani kampányunkat – a felelősségvállalást téve középpontba. Minden eddiginél sikeresebb kampányt zárhattunk decemberben. Asztalos tanulmányi versenyünket nemzetközivé tettük azáltal, hogy a visegrádi négyek országaiból is hívtunk és fogadtunk fiatalokat.

Végül új, magasabb szintre, Pannonhalma szent hegyére emeltük a Presztízs-gálát, amivel nemcsak a legjobb megyei vállalkozások vezetőit kápráztattuk el, de a kolostor ihletadó szellemi és fizikai környezetét is beemeltük rendezvényhelyszíneink közé.

A 2018-as évet is egyik legimpozánsabb rendezvényünk, a Médiabál nyitotta, melynek tematikája ezúttal a város Európa Kulturális Fővárosa című pályázatára épült.
Ugyancsak hagyományosan sikeresek voltak az autószerelő és az asztalos országos tanulmányi versenyeink is, amelyek megalapozták egy új, nemzetközi rendezvényen való részvételünket is. A Szakma sztár fesztivál, majd annak a magyar illetve az európai szintű versenyei a Hungary Skills és az Euro Skills egyaránt elismerést szerzett az XMEDITOR-nak is, hiszen nemcsak a szervezésben, de a felkészítésben is részt vehettünk.
A Látni és Látszani közlekedésbiztonsági országos kampányunk 2018-ban is a társadalmi felelősségvállalás jegyét vitte tovább, melyet több ponton újítottuk meg.
Részben régi, részben új termékekkel is megjelentünk jubileumi kiadványaink révén. A Széchenyi Egyetem 50, annak Mosonmagyaróvári Kara pedig 200 éves megalapítását ünnepelte többek között az általunk készített reprezentatív kiadványokkal is.
Jubilált a Würth Hungaria is, amihez mi is hozzájárultunk különkiadványunkkal –  a világkonszern tulajdonosának, vezetőinek elismerését is kivívva.
Ritka esemény protokoll fogadását bízta ránk a Pannonhalmi Főapátság Hortobágyi T. Cirill főapát benedikálása alkalmával, és az immár hagyományosan általunk rendezett Kisalföldi Presztízs-díj ünnepsége szintén emlékezetesre sikerült ezúttal is.
A győri Olimpiai Sportparkkal, ahol a Győri Filharmonikus Zenekar szintén jubileumi díszhangversenyét rendezhettük meg az ugyancsak fél évszázados fennállását ünneplő világhírű King’s Singers jelenlétével.

Lépj kapcsolatba velünk!

XM minőségpolitika