Ligno Novum

Leírás

Az X-Meditor Kft., mint az asztalos- és faipar kiemelt kommunikációs partnere, a Magyar Asztalos folyóirat és a faipar.hu tulajdonosa és készítője, folyamatosan azon dolgozik, hogy kommunikációs felületeket teremtsen az iparág szereplői számára. Ilyen találkozási pont a Ligno Novum kiállítás is, melyet kétévente a Hungexpo Vásárközpontban, a Construma csokor részeként rendezünk meg.
A Ligno Novum az elmúlt években folyamatosan bebizonyította, hogy a faipar legnagyobb kiállítása ma már szakmai találkozóhely, így a részvétel már nem csupán bemutatkozási, hanem kapcsolatépítési lehetőség is.
2014-ben 50 000 látogató volt kíváncsi a Construma és az OtthonDesign kiállításokkal egy időben megnyílt expóra, amely így egy helyen kapcsolta össze az asztalos- és bútoripart az építőiparral és a lakberendezéssel.
A kiállítás évről évre teret ad a legújabb technológiák, a gép- és szerszámfejlesztések, valamint a faipari innovációk bemutatkozására, segít válaszokat adni az iparágon belül felmerülő kérdésekre.

Dátum:

Ügyfél:

Kategória:

Meggyőztük?

Kérjen tőlünk közvetlen ajánlatot!