Balatonfüred Boat Show kreatív

xm-boatshow-grafikai-tervezes
Leírás

Felkérést kaptunk régi kedves partnerünktől – a Hungexpo Zrt-től –  egy teljesen új kiállítás kreatívjának elkészítésére, mely 2017 májusában kerül először megrendezésre. A Balatonfüred Boat Show célja, hogy a Budapest Boat Show kiállítói számára egy kiegészítő plusz szolgáltatást nyújtson azzal, hogy a szezon indulásakor mutathassák be termékeiket a hajós közösségnek. A látogatók ezen a rendezvényen a vitorlás és elektromos hajókat valódi környezetben tekinthetik meg, illetve meg is rendelhetik azokat. Mindemellett megjelennek a különböző vízi sportok, melyek ki is lehet próbálni. A hajók és hajózáshoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások kiállítása mellett számos mozgalmasabb vízi programnak is otthont biztosít a rendezvény. Valós környezetben nyílik lehetőség a különböző evezős, szörfös, vízisíelős programok kipróbálására, így a rendezvény a kiállítás hangulata mellett egész napos, akár családi programként is helyt áll.

Az új kreatívnak sugallnia kellett, hogy ez a rendezvény lesz a legjelentősebb hazai hajó és vízi sport kiállítás. Emellett be kellett mutatnia, hogy a hajók mellett sokkal nagyobb súly kapnak a különböző vízi sportok, így az interaktivitás miatt ez a rendezvény egész napos programot nyújt mindenkinek, aki érdeklődik a hajózás és vízi sportok iránt. A látogatók itt mindent megtalálhatnak, ami ezekhez szükséges, felszerelésektől kezdve kiegészítőkön és sporteszközökön át egészen magukig, a hajókig.

A kreatívval azon embereknek a figyelmét szerettük volna megragadni, akik érdeklődnek a hajózás és vízi sportok iránt. Ez a két elem köszön vissza az anyagon olyan formában, mely egyértelművé teszi, hogy ez a rendezvény nem egy hagyományos értelemben vett kiállítás, hanem az emberekhez sokkal közelebb álló, interaktív esemény, ahol testközelbe kerülhetnek mind a hajókkal, mind a sporttal, mindezt a Balatonon.

Dátum:

Ügyfél:

Kategória:

Meggyőztük?

Kérjen tőlünk közvetlen ajánlatot!