Audi Hungaria belső hírlevél

audi-hungaria-napi-hirlevel-keszites
Leírás
Munkatársaink kora reggel – fogalmazzunk úgy, hogy hajnalban – a napilapok és portálok olvasásával kezdik a napot, azzal a céllal, hogy az Audi Hungaria számára érdekes híreket keressenek. A talált cikkeket ezután megadott terjedelemben átfogalmazzák, hogy a leglényegesebb információkat a rövid terjedelemben összefoglalt hír tartalmazza. Majd mindezen híreket rovatok (bel- és külpolitika, gazdaság, egyéb, napi árfolyam)szerint csoportosítva állítják össze az aznapi sajtófigyelést, melyet elektronikusan, ugyanakkor elegáns kivitelben kapnak kézhez az Audi Hungaria ezen szolgáltatást kérő munkatársai.

Azt talán mondanunk sem kell, hogy mindezen hírösszefoglalót nem csupán magyar nyelven készítjük, hanem természetesen németül is – így aztán minden munkanap reggelén két nyelven készített sajtófigyeléssel állunk az Audi Hungaria rendelkezésére.

A feladat szép, ugyanakkor nem kis felelősséget is jelent, hiszen kis túlzással tőlünk értesülnek a világ, az ország, az autóipar legfrissebb történéseiről a világszerte ismert győri járműgyár vezetői.

Dátum:

Ügyfél:

Kategória:

Meggyőztük?

Kérjen tőlünk közvetlen ajánlatot!