Óriásplakát készült a Borsodi Műhelynek

Óriásplakát készült a Borsodi Műhelynek

Győr egyik legismertebb fémipari vállalkozása a Borsodi Műhely Kft. felkért bennünket, hogy tervezzünk óriásplakátot számukra. A plakáttal forgácsolók toborzása volt a cél, így valami igazán ütős, figyelemfelkeltő kreatívot szerettek volna, amin biztosan mindenkinek megragad a szeme.

Egyetlen grafikába kellett kifejezni mindazt amit szerettek volna üzenni leendő munkavállalóiknak: ők a legjobbak, náluk a legjobb dolgozni, senki más nem biztosítja a forgácsolóknak azt a juttatást amit ők kínálnak, és nem utolsó sorban megbecsülik dolgozóikat.

Tekintettel arra, hogy a vállalkozás szlogenje az „Egy precíz, fémes jövő”, így ezt a fémes hatást szerettük volna megjeleníteni a kreatívon is. A jövőbeli munkatársat, mint „szuperhőst” képzeltük el, és ez a megjelenő üzenettel is teljesen összhangban van, miszerint „A legszuperebb forgácsolót keressük!”.

Mindenképp érzékeltetni szerettük volna, hogy a legjobb munkáltatónak a legjobb munkaerőre van szükségük, és ez a kreatív is ezt hivatott szemléltetni.

XMEDITOR

Én is hozzászólok!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.