Híreink

szechenyi-alumni-ujsagiras

Jogász tematikus szám

A Széchenyi Alumni Magazin idei első, tavaszi kiadványa jogász tematikus szám, amely – személyes visszaemlékezések, vélemények és élmények alapján – a győri Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar tevékenységével és terveivel ismerteti meg az olvasókat. Előszavában dr. Földesi Péter, a Széchenyi István Egyetem rektora célként jelölte meg, hogy a felsőoktatási intézmény állam- és jogtudományi kara a térség nemzetközileg is meghatározó képzési centruma legyen. Kitért arra is, hogy a győri egyetemi modellt is korszakos értékként jelenítik meg: intézményükben minden jogi tárgyat az Állam- és Jogtudományi Kar oktatói tartanak.

Dr. Dézsi Csaba András győri polgármester a köszöntőjében kiemelte, hogy a győri egyetemi jogászképzés 25. tanéve jeles évforduló a Széchenyi István Egyetem és Győr városának életében egyaránt. Annak tükrében is, hogy negyed évszázadnál azonban jóval nagyobb hagyománya van a helyi jogászképzésnek, hiszen az mintegy háromszáz éves gyökerekkel rendelkezik Győrben. A Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar a képzés kiteljesedésével mára a régió jogi képzési centrumává vált, doktori iskolával, igazgatási alap- és mesterszakokkal bővült – és ahol ez idáig közel 1100 hallgatót avattak jogi doktorrá.

Tovább olvasok

XM – Home Office

Ilyen könnyen még soha nem segíthettünk egymáson!

Munkatársaink biztonságának érdekében ügynökségünk home officeban látja el feladatait mind szolgáltatásainkra, mind saját termékeinkre vonatkozólag. Sok minden változik most körülöttünk, azonban vannak kivételek.. Meglévő és új partnerként továbbra is maximálisan számíthattok ránk!?

Vigyázzatok magatokra, egymásra!?

Tovább olvasok

Médiabál 2020 – Gyökereket és szárnyakat!

2020-ban már 17. alkalommal rendeztük meg a győri Médiabált az Egyetemi Csarnokban. A hajnalig nyúló rendezvényen képviselte magát a helyi és az országos média, valamint a művészet és gazdasági élet szereplői. A tematika a Széchenyi István Egyetem jótékonysági alapítványára utal. Az alapítvány célja a felvételt nyert, ám hátrányos helyzetű kiemelkedő tehetségek felkarolása és az ugyancsak egyedülálló tanulmányi eredményekkel végzett friss pályakezdők támogatása.

A műsort Lábas Viki (Margaret Island) nyitotta Eső című dalával, az Egyetemi Zenekar kíséretével. Nyitótáncként idén is különleges és egyedi produkcióval lepte meg a közönséget a világhírű Győri Balett. A fellépők sorát színesítették az est további részében Sári Évi, Szulák Andrea, Ladinek Judit, 64U Party Band és Hoppáré. Járai Máté és Nagy Balázs színvonalas és rendhagyó produkcióval szórakoztatta a közönséget, míg az estét Dj Dominique bulija zárta.

Az est házigazdái Ördög Nóra és Fábián György voltak.

A 2019-es Év Médiaszemélyisége díjat idén két embernek ítélték oda. Vidus Gabriellának, az RTL Magyarország igazgatójának, illetve Werner Krisztinának, a Kisalföld főszerkesztőjének.

A bál szerves részévé vált a kezdetektől helyszínül szolgáló Széchenyi István Egyetem. Ennek megfelelően pedig az Év Médiaszemélyisége díj mellett a Széchenyi Alumni Díjat is átadták, mellyel Tarlós Istvánt, volt budapesti főpolgármestert díjazták.

Tovább olvasok

Elbúcsúztattuk az évet!

Több, mint két hétre bezárta ajtaját irodaházunk, ahogy a korábbi években, úgy idén is egy fantasztikus XMas bulit sikerült összehozni!?? Ezzel a képpel kívánunk mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!?

Tovább olvasok

Adományláda

Négylábú munkatársunknak jobb helye nem is lehetne, azonban sok olyan kutyus van, akik nem ilyen szerencsések.?? Ezeknek az állatoknak pedig a legkisebb adomány is óriási segítség!?
Ha még idén jössz irodaházunkba, ne feledkezz meg Morty társairól!

Tovább olvasok

Grafikai stúdiónk bemutatkozik – Richy

Ismerd meg az XM Grafikai Stúdió ötödik tagját, Richy-t, és azokat a munkáit, melyekre a legbüszkébb!??
Szeretnéd megszólítani célcsoportodat, de nem tudod hogyan és mivel?? Csekkold le szolgáltatásainkat, mi segítünk tervezéstől a kivitelezésig!

Tovább olvasok

Ünnep a falak között

A héten már karácsonyi hangulatot varázsoltunk az épület szinte minden irodahelyiségébe, közösségi terébe.? Jó szokásunk szerint pedig a ma reggeli gyertyagyújtással, forraltborozással indítottuk az adventi időszakot!??

Tovább olvasok

Grafikai stúdiónk bemutatkozik – Dave

Ismerjétek meg az XM Grafikai Stúdió negyedik tagját, Dave-et, és azokat a munkáit, melyekre a legbüszkébb!??
Grafikai tervezés? Arculattervezés? Kiadványszerkesztés vagy esetleg digitális rajz? Neked miben segíthetünk??

Tovább olvasok

XM ON THE ROAD

Szeretjük a kihívásokat!?
12 ember vs 221 km…?

Többen vannak köztünk akik rendszeresen futnak és vesznek részt országos versenyeken, azonban lesz, aki kis túlzással most fog először élesben teljesíteni, ha a buszra futást nem vesszük figyelembe.? Vagyunk, akik már ősszel/télen elkezdik, de a tényleges felkészülés tavasszal veszi kezdetét, melyet igyekszünk a kihívásnak megfelelően dokumentálni, így biztosan hallotok még felőlünk ezügyben!?

 

Tovább olvasok

Grafikai stúdiónk bemutatkozik – Andi

Bemutatjuk nektek az XM Grafikai Stúdió harmadik tagját Andit és azokat a munkáit, melyekre a legbüszkébb! ? ??

Tovább olvasok