Megújult hírlevél design az Audinak

Megújult hírlevél design az Audinak

Az XMEDITOR csapata ismét sikeres projektet zárt az Audi Hungaria Motor Kft. megbízásának eleget téve.  Feladatunk a cég belső hírlevél családjának kreatív tervezése és újragondolása volt, a megújult vállalati arculatnak  (CI) megfelelően.

A belső hírlevelek  különböző célcsoportoknak szólnak, mint például a direkt és indirekt munkatársak, a vállalat top managementje, vagy a külsős médiumok képviseletei.

A megvalósítás rengeteg lépést foglalt magába: a megbízó igényfelmérését követően számos egyeztetés zajlott a fejlesztőkkel, mindezt több körös grafikai tervezés követte. Szoros együttműködés és összehangolt munka jellemezte ezt az időszakot.

A UX központú  tervezés során felmértük a belső igényeket és a hírlevélküldési szokásokat,  majd a kapott eredmények elemzése után terveztük újra a felületeket.  A projekt sajátossága, hogy minden hírlevélnek van print-ready PDF változata is, az online-nal harmonizáló, de saját arculattal és tördeléssel.

A megvalósult terveket először egy tesztidőszak követte, majd ennek sikeres lezárása után nagyon pozitív visszajelzéseket kapott XMEDITOR csapata.

ahm_hirlevel_megujitas_01

XMEDITOR

A kommentelés ennél a bejegyzésnél le van tiltva