Autótechnika Országos Tanulmányi Verseny

xm_honlap_referenciak_vizjelezett2
Leírás

Az AOTV, az autósszakmák közül az autószerelő és autóelektronikai szerelő szakmák összevont országos tanulmányi versenye, közel két évtizedes múlttal rendelkezik, amelynek kezdeményezője, rendezője és jogainak tulajdonosa az Autószerelők Országos Egyesülete (AOE) és az Autótechnika folyóirat kiadója, az X-Meditor gépjárműipari szakkomunikációs cég.
A tanulók „felvevő piaca” az autófenntartó ipar, jogos elvárás, hogy a tanulók felkészültségét és rátermettségét a munkaerőpiaci követelményeknek megfelelően, a szakma elvárásai szerint kell megmérni. Az AOTV támogatóinak, értékelőinek köre a majdani munkáltatók és a szakmát alkatrészekkel, eszközökkel ellátó beszállítók köre.
A versenyfeladatok teljesítése napjaink legkorszerűbb vizsgálati eljárásainak, diagnosztikájának ismereteit igénylik, de a szakmai szerelési, szervizműveleti alapjai, és az egyszerűbb hétköznapi munkafeladatai sem hiányoznak a megmérettetésből. A verseny 3-3 fős csapatverseny, mely egyéni feladatmegoldásokkal és értékeléssel is kombinált. A csapatmunka nagyon fontos a műhelyek gyakorlati munkavégzésében, a versennyel ezt is kívánjuk modellezni.
Az AOTV nem titkolt szándéka, hogy a szakma fiatal tehetségeit felkarolja, és a verseny alkalmával közvetlen kapcsolatba segítse őket a fenntartóipar beszállítóival és munkáltatóival.

Dátum:

Ügyfél:

Kategória:

Meggyőztük?

Kérjen tőlünk közvetlen ajánlatot!